hyljenahka värjätty pinkki laatuluokka B/C

hyljenahka värjätty pinkki laatuluokka B/C

hyljenahka värjätty musta

hyljenahka värjätty musta

hyljenahka luonnonvärinen ring seal laatuluokka A/B

Luonnonvärinen Grönlannin hylkeennahka käsitöihin, sisustuselementiksi ym.

-Nahan koko on noin 5 neliöjalkaa (Neliöjalka = 30,48cm x 30,48cm).

-Ring seal on tunnistettavissa selkeästä rengasmaisesta kuvioinnista keskellä nahkaa.

-luonnollinen perusväri on vaaleanharmaa, mutta keskiosaltaan se voi vaihdella vaaleanharmaasta aina melkein mustaksi asti. Nahka on näyttävän näköinen suuren värikontrastin johdosta.

-Kaikki hylkeennahat ovat Grönlannin Inuiitti-metsästäjien pyytämiä pitkin Grönlannin rannikkoa. Kaikki nahat on parkittu etelä-Grönlannissa. Nahat täyttävät EU:n asettaman lainsäädännön. Vain Inuiittien pyytämät hylkeennahat ovat hyväksyttyjä jälleenmyynnissä ja  tuotannossa EU:n alueella. Katso lisää EU:n viralliselta sivulta osoitteesta:

http://ec.europa.eu/environment/biodiversity/animal_welfare/seals/eu_

-A-luokan nahassa on maksimissaan kaksi pientä virhettä. B-luokassa saa olla maksimissaan kahdeksan pientä virhettä.

Kysyttävää tästä tuotteesta?
Soita meille: 040 5344 977 tai laita sähköpostia info@nahka-aitta.fi

130,00 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
hyljenahka-luonnonvarinen-ringseal-A/B

Luonnonvärinen Grönlannin hylkeennahka Ring Seal. käytetään esimerkiksi käsitöihin, kuten lakkeihin, laukkuihin, asusteisiin ym. ym. . Käy myös erinomaisesti sisustuselementiksikin!

Nahan koko on noin 5 neliöjalkaa (Neliöjalka = 30,48cm x 30,48cm).

Kaikki hylkeennahat ovat Grönlannin Inuiitti-metsästäjien pyytämiä pitkin Grönlannin rannikkoa. Kaikki nahat on parkittu etelä-Grönlannissa. Nahat täyttävät EU:n asettaman lainsäädännön. Vain Inuiittien pyytämät hylkeennahat ovat hyväksyttyjä jälleenmyynnissä ja  tuotannossa EU:n alueella. Katso lisää EU:n viralliselta sivulta osoitteesta:

http://ec.europa.eu/environment/biodiversity/animal_welfare/seals/eu_

Ring seal:

Ring seal on tunnistettavissa selkeästä rengasmaisesta kuvioinnista keskellä nahkaa. sitä on nähty Inuiittien vaatetuksessa satoja vuosia ja tänäkin päivänä sitä käytetään vaatetuksessa ja sisustuselementtinä.


Kyseisen nahan luonnollinen perusväri on vaaleanharmaa, mutta keskiosaltaan se voi vaihdella vaaleanharmaasta aina melkein mustaksi asti. Nahka on näyttävän näköinen suuren värikontrastin johdosta.

Laatuluokitus:

Grönlanninhyljettä löytyy useampaa eri laatuluokkaa; A,B,C,D ja E. A-luokan nahassa on maksimissaan kaksi pientä virhettä. B-luokassa saa olla maksimissaan kahdeksan pientä virhettä. C-luokassa voi olla useita pieniä virheitä sekä myös 1-2 suurempaa virhettä. D-luokassa voi pieniltä alueilta uupua karvaa tai olla kova nahan taustapuoli. E-luokassa voi olla suuria virhealueita ja niistä pystytään monesti käyttämään vain pieniä alueita.

Hylkeennahkamme ovat EU-sertifioitua Grönlannin hyljettä!

Huom! Tuotteen väri saattaa poiketa kuvasta, johtuen luonnonmateriaalista!

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili